Gastro utazás az Olimpia, VB
fogásaival 2008-tól 2022-ig!

Várjuk következő vacsoránkon: 2023.11.17

Élje át az 5 fogásos menüsorok biztosította gasztronómiai élményt!

Vacsoránkon elkészített és felszolgált ételek egytől egyig a versenyek főasztalán voltak láthatóak és csak a bírák kóstolhatták őket!

Idáig…

Most Ön is személyesen megtapasztalhatja ezen menüsorok egyedi ízvilágát, melyeknek készítőit Olimpiai, VB helyezésekhez segítették!

Várjuk következő vacsoránkon

Időpont:  2023. november 17.    18:00 óra

Helye:  Zsigmond Konyha étterme, 5700 Gyula, Dobozi út 28.

Asztalfoglalás telefonon és személyesen lehetséges Nyári Jánosnál. Telefonszám: +36 20 448 3847

A rendezvény létszáma maximum 50 fő, így érdemes minél hamarabb megváltani a jegyeket!

Részvételi díj:  16.500 Ft / fő, ami tartalmazza a borkóstolást is

A VACSORÁRÓL

2008 óta veszünk részt folyamatosan szakács Olimpián és Világbajnokságon.

Ez alatt az időszak alatt folyamatosan készültek ételkülönlegességeink. Nagyon sok ételsorunk került ki a zsűri főasztalára és ért el eredményt. Ezzel hozva elismerés az étel készítőjére és a Magyar csapatra!

Ezen, érmet elért ételsorokat kívánjuk most elkészíteni és elérhetővé tenni a vacsoránkon résztvevőknek.

Célunk, hogy az ételek elkészítése mellett elhívjuk annak kitalálóját és megalkotóját. Ők pedig részletesen elmesélik az ételek keletkezését, elkészítésüknek kihívásait.

Minden menüsor bemutatóhoz egy borpincészetet vagy borházat hívunk meg!

2008-as menüsor lesz terítéken

Vendégünk a Hollós borház!

Ismerje meg a 2008-as menüsor történetét!

Projektoros vetítés közben sztorikat mesélnek  a csapatagok!

  • Prohászka  Béla /szervező és egyéni versenyző/
  • Tímár Attila /egyéni versenyző/
  • Ambrus György /egyéni versenyző
  • Horváth Ferenc /egyéni versenyző /

A Csapat :

  • Tímár András /csapat kapitány/
  • Tímár Albin
  • Barna Ádám
  • Nyári János
  • Balogh László /cukrász/

Média:

  • Nyemcsok László
  • Lehoczki Péter

Ügyintéző: 

  • Somogyi Lívia

Menüsor

Vendégváró hörpintő: Garnéla rákos zöldségvíz

Hideg előétel :

  • Barackfán füstölt marhahátszín carppacio
  • Mozaikos sajttorta
  • Salátacsokor, zöldfűszeres vinegrette

Meleg előétel:

  • Kíméletesen sült tanyasi jércemell magvas crustádban
  • Sültcéklás lila burgonyahab
  • Vajas, petrezselymes espumahab

Főétel:

  • Chilis ,csokis rosé kacsamell ánizsos májjal töltve
  • Karamelizált Tokaji aszús gyümölcsök
  • Narancsos sütőtök gratin, tárkonyos joghurt kaviár

Desszert:

  • Csokoládé mousse
  • Bogyós gyümölcs ragu
  • Mangó sorbet édes  morzsán

Fotók 2008-ból

Foglalja le helyét a vacsorára

Gastro utazás